EHBO Uden organiseert een Basis cursus EHBO op 21 September

Op 21 september 2022 start EHBO vereniging Uden bij voldoende deelname weer met een basis cursus EHBO. Deze cursus wordt gehouden op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit 10 lesavonden en 1 examenavond. De module “Eerste hulp aan kinderen” maakt onderdeel uit van de cursus. Na het succesvol afronden van deze cursus is men in het bezit van het landelijk erkende Oranje kruis EHBO diploma inclusief reanimatie, verbandleer, AED en eerste hulp aan kinderen. Het is mogelijk om het diploma hierna uit te breiden met de modules Eerste hulp bij wandelletsel en Eerste hulp bij sportongevallen.

Voor meer informatie of een online inschrijfformulier kunt u terecht op onze website

www.ehbo-uden.nl

Wilt u liever een inschrijfformulier en/of informatie thuisgestuurd krijgen? Neem dan contact op met:

EHBO vereniging Uden
Ronny de Wit