Basiscursus EHBO – Vereniging St. Lidwina Boekel-Venhorst (April 2022)

EHBO-vereniging St. Lidwina Boekel-Venhorst wil half april 2022 starten met een basiscursus EHBO. Een basiscursus EHBO omvat 10 lesavonden excl. examen (van 19.30 uur tot 21.30 uur) waarin men de beginselen van Eerste Hulp bij Ongelukken leert.

De lessen vinden plaats op maandagavond (indien maandag een feestdag is, wordt de cursusavond gehouden op dinsdag). De lessen worden gegeven door een erkende kaderinstructeur, soms met hulp van onze lotussen. De cursus wordt afgerond met een EHBO Diploma van het Oranje Kruis.

De kosten van deze cursus bedragen € 175,00.  Mogelijk zijn er binnen uw gemeente nog geïnteresseerden die graag op korte termijn willen starten met een basiscursus. Zij kunnen voor aanvullende informatie contact opnemen met secretaris@ehbo-boekelvenhorst.nl of telefonisch 06-49968860 (Vera Bouw).