Zilveren onderscheiding voor Ans van Eden

Ans van Eeden heeft afgelopen woensdag een zilveren onderscheiding ontvangen van EHBO Noord-Brabant voor de EHBO-coördinatie van de prikstraat in Boxmeer.  Hier zijn we erg trots op!

Deze bijeenkomst was door het Rode Kruis georganiseerd om alle EHBO’ers te bedanken. Tijdens een hapje en drankje werd Ans in het zonnetje gezet. Het Rode Kruis bedankte haar met een grote bos bloemen en ik heb Ans namens onze vereniging met een cadeaubon bedankt. Anrico van der Linden, voorzitter van rayon 5 heeft aan Ans een oorkonde en een zilveren EHBO Noord-Brabant ketting overhandigd. 

Van half maart tot eind augustus hebben we met 2, 3 of 4 mensen per dagdeel de EHBO verzorgd samen met het Rode Kruis en de rayonverenigingen. Ook EHBO’ers van buiten het rayon, BHV’ers, politie, brandweer en de reddingsbrigade etc. hebben geholpen. 

Deze samenwerking moest snel opgezet worden en Ans heeft de planning op zich genomen en dit uitstekend gedaan. We vinden het fijn dat we dit als EHBO Vereniging hebben mogen doen en ervaren. Het was een mooie en leerzame periode met veel gezelligheid in de prikstraat. 

Ans, van harte gefeliciteerd en erg bedankt dat je de taak op je nam! Met z’n allen hebben we de klus geklaard zoals jij iedere keer zegt, maar zonder jou was het zeker niet gelukt. 

Sandra van Baal, voorzitter EHBO Vereniging Oeffelt
Zaterdag, 28 augustus 2021

Plaats een reactie