Basis cursus EHBO bij EHBO Vereniging Uden

EHBO Vereniging Uden start op 10 maart 2021 weer met een basis cursus EHBO. Onze ruimte is groot genoeg om met voldoende afstand van elkaar deze les te verzorgen. Ook de opzet van de les is aangepast zodat voldaan kan worden aan de huidige RIVM regels.

De cursus is inclusief verbandleer, reanimatie/AED en “Eerste hulp aan kinderen” en bestaat uit 11 lesavonden en 1 examenavond. Er wordt wekelijks lesgegeven op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Groenendal 15A, 5405 AS, Uden.
Toegestane leeftijd is vanaf 16 jaar.
Cursus kosten zijn € 190.- per persoon, dit is inclusief lesmateriaal en examen kosten.
Na het afronden van de basis cursus EHBO en het succesvol doorlopen van het examen is men in het bezit van het landelijk erkende basis diploma EHBO van Het Oranje Kruis

Meer info over deze cursus of een aanmeldformulier kan men vinden op onze website.