Nieuwe Cursus EHBO en AED

De EHBO-verenigingen van Wilbertoord, Mill en Zeeland zullen gezamenlijk weer een reguliere EHBO-cursus verzorgen.

Deze cursus voldoet aan de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad. De kosten bedragen €185,- all-in, dit is inclusief examen en het Oranje Kruis boek. In de leerstof zijn onder meer opgenomen de onderdelen: “verbandleer, kleine ongevallen, reanimatie en AED en Eerste Hulp aan Kinderen”.

Vele zorgverzekeraars vergoeden een EHBO-cursus gedeeltelijk of geheel. Het is dus zinvol om zelf in uw polisvoorwaarden na te gaan of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

De lessen zullen plaatsvinden in de Gemeenschapshuis ‘De Wilg’ te Wilbertoord.

De cursus start bij voldoende deelname op dinsdag 14 januari 2020 en omvat 10 lesavonden van 19.30-22.00 uur. Het examen zal naar verwachting eind april 2020 worden afgenomen, de exacte datum zal tijdens de cursus worden medegedeeld. Een week vantevoren is er een proefexamen, zodat men zich optimaal kan voorbereiden.

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 januari 2020 bij een van de volgende personen:

Wilbertoord: Elly Aben 06-13942147 

Mill: Leny van der Burgt 06-46686531

Zeeland: Fien Knijnenburg 0486-451472

Plaats een reactie