Start basis cursus EHBO 18 September

De basis cursus EHBO staat weer gepland en start op 18 september 2019.
De cursus is inclusief verbandleer, reanimatie/AED en “Eerste hulp aan kinderen”. Na het succesvol afronden van de cursus EHBO is men in het bezit van het landelijk erkende diploma EHBO van Het Oranje Kruis.

Er wordt wekelijks lesgegeven op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur aan de Groenendal 15A, 5405 AS, Uden.

Veel verzekeringen vergoeden deze cursus geheel of gedeeltelijk.
Kijk voor meer informatie hierover naar het artikel “Kosten EHBO-cursus vergoed door verzekeraar?” Hierdoor hoeft het volgen van deze cursus in de meeste gevallen dus geen financieel probleem te zijn. Heb jij altijd al een cursus EHBO willen doen? Aarzel dan niet en vul het online inschrijfformulier in.

Wil je hierover meer informatie hebben of wil jij je meteen al aanmelden? Ga dan naar de website van EHBO vereniging Uden https://www.ehbo-uden.nl/opleidingen/ehbo-opleidingen/209-basis-cursus-ehbo-12

Plaats een reactie