Fight for Cancer Breda 1 Sept 2019 Vrijwilligers gezocht

Wij zijn benaderd door de organisatie Swim to Fight Cancer voor een zwemevenement op 1 september 2019 in Breda, dit is in de singel rond de KMA zwemmen om geld op te halen voor het KWF.

Deze organisatie heeft meerdere zwemevenementen in het land georganiseerd en de droom is nu een half miljoen op te halen voor het KWF. Dit evenement is vergelijkbaar met een Alp du’Zes waar wielrenners gesponsord fietsen en ook hier worden zwemmers gesponsord om zo geld op te halen. Denk aan de elf steden zwemtocht van Maarten van der Weijden. Deze organisatie heeft dit evenement op meerdere plaatsen in Nederland uitgevoerd en wordt door het bedrijfsleven volop gesponsord.
De afstand is 2 km in het centrum van Breda, vertrek van de zwemmers is bij het Spanjaardsgat om dan rond de KMA te zwemmen onder de brug door bij het park dan te keren en de zelfde weg terug te zwemmen.

Voor de EHBO verzorging is het bestuur benaderd om hier mede ondersteuning aan te geven naast de reddingsbrigade en andere EHBO verenigingen. Ook de reddingsbrigade, “SUP” (Staande op Surfboard) roeien en een duikvereniging zullen ondersteuning op het water leveren.

Het is op 1 september van 12:00 tot 18:00 uur en zoeken hier nog EHBO-ers voor die willen ondersteunen.
Er zijn 3 EHBO posten en mensen op de steigers nodig, dit zijn in totaal circa 25 EHBO-ers, welke vereniging of EHBO-er wil hier zijn steentje bijdragen.
Interesse? Stuur een mail naar rinus.melenboer@ehbo-nbr.nl

Op onderstaande link en op bijgaande plattegrond is informatie te vinden.