Terugkoppeling vergadering Prins Hendrikfonds

Op 28 November 2018 heeft Jan Koetsenruijter (Voorzitter Koepelorganisatie EHBO Noord-Brabant) een vergadering van het Prins Hendrikfonds bezocht als lid van Raad van Toezicht. Het nieuwe bestuur heeft haar begroting en hun beleidsplan voor 2019 gepresenteerd.
Er is weer geld vrij gemaakt voor docenten opleiding kader EHBO en kader Lotus. Tevens is er geld gereserveerd voor jeugd EHBO. De aangesloten verenigingen van de Koepels kunnen via de website van het Prins Hendrikfonds subsidie aanvragen.
Het nieuwe bestuur heeft tevens gezien, dat er onduidelijke formulieren op de website staan en zij gaan dit aanpassen en de procedure vereenvoudigen.
Wij als Raad van bestuur waren blij met deze nieuwe ontwikkelingen en heeft het bestuur succes toegewenst met deze nieuwe stappen, die kritisch gevolgd zullen worden door de Raad van Toezicht.

Plaats een reactie