EHBO Mill geeft training reanimatie-Basic Life Support

EHBO Vereniging St. Willibrord Mill gaat dit najaar weer een training reanimatie-Basic Life Support/Automatische Externe Defibrillator/Pediatric Basic Life Support aanbieden. De training staat open voor iedereen en kost € 40,- per cursist, koffie of thee inbegrepen. De cursus beslaat 1 avond van 19.00-22.30 uur. Er kunnen nog cursisten geplaatst worden. Bezit van een EHBO-diploma is niet vereist. Bij voldoende deelname zal de training in het najaar 2018 gegeven worden volgens de nieuwste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad door een erkend kaderinstructrice van het Oranje Kruis op een nog nader te bepalen datum.

EHBO Vereniging St. Willibrord is officieel reanimatiepartner van de Hartstichting. De aantekening bediener-AED maakt deel uit van het volledige diploma Eerste Hulp. Men kan zich, indien de interesse voor Eerste Hulp gewekt is, dan ook inschrijven voor een volledige reguliere EHBO-cursus, maar verplicht is dat niet. Met het certificaat BLS/AED/PBLS op zak kunt u zich bij de www.HartslagNu.nl laten registreren als Burgerhulpverlener. U kunt zich voor de training aanmelden of inlichtingen inwinnen door een email te sturen aan het secretariaat van EHBO Vereniging St. Willibrord Mill: ehbomill@live.nl

Plaats een reactie