Hart voor Limburg – Samen redden we meer levens!

Uit wetenschappelijk onderzoek (Hart voor Limburg, 2016) is gebleken dat de samenwerking tussen de professional en de burgerhulpverlener bij een reanimatie een meerwaarde is bij de overlevingskansen van de slachtoffer van een circulatiestilstand en de kwaliteit van leven na een reanimatie.

Het project Hart voor Limburg heeft aandacht besteed aan die samenwerking onder andere door het maken van een film over deze samenwerking. Deze film is gedeeld door alle ketenpartners en burgerhulpverleners in Limburg.

In de film blijkt duidelijk dat de diverse disciplines de meerwaarde ervan inzien. Een uitzondering zal er altijd zijn, meestal gebeurt dat op individuele basis door onwetendheid (van burgerhulpverlening). Aan die bekendheid werken wij hard. Dit in samenwerking met o.a. de Hartstichting en het Rode Kruis.

Hieronder vind je de link naar het project.

http://www.hartvoorlimburg.com/nieuws/210/film:-hart-voor-limburg-samen-redden-we-meer-levens.html

Met dank aan Hart voor Limburg en Provincie Limburg

Plaats een reactie