Op 30 juni van 10:00 uur tot 14:00 uur organiseert EHBO vereniging Uden een gezamenlijke oefening bij Van Boekel in Zeeland (Voederheil 3, 5411 RJ, Zeeland). Deze oefening is uitsluitend bestemd voor de verenigingen in hetzelfde rayon als EHBO verenging Uden en die aangesloten zijn bij de Koepelorganisatie EHBO Noord-Brabant.

Voor meer informatie over de oefening kunt u middels een email contact opnemen met de voorzitten van EHBO vereniging Uden. Aanmelden voor deze oefening kan tot 15 juni per e-mail.

voorzitter@ehbo-uden.nl

Per vereniging kunnen zich maximaal 3 personen opgeven.

Categorie├źn: Informatie

1 reactie

Geplande oefening EHBO Uden gaat niet door – Official: Koepelorganisatie EHBO Noord Brabant · 15 juni 2018 op 08:27

[…] vereniging Uden heeft helaas moeten besluiten dat de oefening van 30 juni ( Oefening EHBO Uden) aanstaande vanwege te weinig aanmeldingen niet door zal […]