Beste leden van koepel vereniging EHBO Noord-Brabant.
Het inkt is nog maar net droog van de Algemene ledenvergadering en we krijgen het bericht, dat de kandidaat secretaris haar nominatie om persoonlijke redenen heeft ingetrokken. Wij als bestuur betreuren dit wel, maar moeten de keus respecteren.

Hierdoor hebben we een

VACATURE VOOR SECRETARIS.

WIE WIL EN KAN ONS HELPEN???????

Draai gewoon even mee en zie of  het gaat bevallen. We zien graag uw reactie spoedig tegemoet.

DOMEINNAAM
Onze oude domeinnaam EHBONoordbrabant.nl is handen gevallen van een ondernemer in Friesland, die zich bezig houdt met EHBO-opleidingen. We hebben daarom een nieuwe domeinnaam gekozen, zijnde:

Daarnaast zijn we verhuisd naar een nieuwe provider. Wij als bestuur zijn ervan overtuigd dat men hiermee ons goed weet te vinden.

CONTRIBUTIE
Helaas zijn er nog steeds verenigingen, die hun leden aantal niet hebben doorgegeven. Zouden deze verenigingen dat alsnog spoedig willen doen?

Bedankt namens het bestuur.

PROCEDURES
De procedures die door het bestuur zijn opgestart lopen nog steeds. Er is nog steeds geen terugkoppeling gekomen van de juridische dienst. We houden jullie op de hoogte.

JAARVERSLAG 2017
We hebben als bestuur geen reacties gehad op ons concept jaarverslag 2017 en het dus op onze website geplaatst. Mocht u het niet rechtstreeks hebben ontvangen, laat het ons dan weten, want dan hebben wij niet het juiste mail adres in ons bestand, waar we nu nog steeds hard aan werken.

BEGROTING 2018
Deze is conform afspraak aangepast en rond gestuurd.

—————————————————-

Voor meer informatie en reactie van de Koepelvereniging EHBO Noord-Brabant kunt u terecht bij het secretariaat.:

secretariaat@ehbo-nbr.nl

Categorieën: Nieuwsbrief